Doprava zdarma na všechny objednávky, promo kód: FRESHGRO NAKUPUJTE HNED

Zásady ochrany osobních údajů pro Ligno OU

V iGrow.shop, přístupném z https://igrow.shop, je jednou z našich hlavních priorit soukromí našich návštěvníků. Tento dokument Zásady ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které iGrow.shop shromažďují a zaznamenávají a jak je používáme.

Máte-li další dotazy nebo potřebujete více informací o našich Zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a platí pro návštěvníky našich webových stránek s ohledem na informace, které sdíleli a / nebo shromažďovali v iGrow.shop. Tyto zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů než těchto webových stránek.

Souhlas

Používáním našich webových stránek tímto souhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Osobní údaje, o jejichž poskytnutí jste požádáni, a důvody, proč jste o jejich poskytnutí požádáni, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, obsah zprávy a/nebo příloh, které nám můžete zaslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme vás požádat o kontaktní údaje, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace

Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

  • Poskytování, provoz a údržba našich webových stránek
  • Vylepšování, personalizace a rozšiřování našich webových stránek
  • Pochopte a analyzujte, jak používáte naše webové stránky
  • Vývoj nových produktů, služeb, funkcí a funkcí
  • Komunikace s vámi, a to buď přímo, nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, včetně zákaznického servisu, abychom vám poskytli aktualizace a další informace týkající se webových stránek a pro marketingové a propagační účely
  • Posílání e-mailů
  • Vyhledání podvodů a jejich prevence

Soubory protokolu

iGrow.shop se řídí standardním postupem používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají návštěvníky, když navštíví webové stránky. Všechny hostingové společnosti to dělají a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující / výstupní stránky a případně počet kliknutí. Ty nejsou spojeny s žádnými informacemi, které jsou osobně identifikovatelné. Účelem těchto informací je analýza trendů, správa webu, sledování pohybu uživatelů na webových stránkách a shromažďování demografických informací.

Soubory cookie a webové signály

Jako každá jiná webová stránka používá iGrow.shop "cookies". Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků a stránek na webových stránkách, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci zkušeností uživatelů přizpůsobením obsahu našich webových stránek na základě typu prohlížeče návštěvníků a / nebo jiných informací.

Obecnější informace o souborech cookie naleznete v článku "Soubory cookie" z generátoru zásad ochrany osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů

V tomto seznamu naleznete Zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů iGrow.shop.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky, které se používají v příslušných reklamách a odkazech, které se zobrazují na iGrow.shop a které jsou odesílány přímo do prohlížeče uživatelů. Automaticky obdrží vaši IP adresu, když k tomu dojde. Tyto technologie se používají k měření efektivity jejich reklamních kampaní a /nebo k personalizaci reklamního obsahu, který vidíte na webových stránkách, které navštívíte.

Upozorňujeme, že iGrow.shop nemá přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie, které používají inzerenti třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů iGrow.shop se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme, abyste si přečetli příslušné zásady ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran, kde najdete podrobnější informace. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Soubory cookie můžete zakázat prostřednictvím jednotlivých možností prohlížeče. Chcete-li se dozvědět podrobnější informace o správě souborů cookie v konkrétních webových prohlížečích, naleznete je na příslušných webových stránkách prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (Neprodávejte mé osobní údaje)

Podle CCPA mají spotřebitelé v Kalifornii kromě jiných práv právo:

Požadovat, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnil kategorie a konkrétní osobní údaje, které podnik shromáždil o spotřebitelích.

Požádejte firmu, aby odstranila veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které firma shromáždila.

Požadovat, aby firma, která prodává osobní údaje spotřebitele, neprodávala osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některé z těchto práv, kontaktujte nás.

GDPR Práva na ochranu osobních údajů

Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopie svých osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – Máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli informace, o kterých se domníváte, že jsou nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom doplnili informace, o kterých se domníváte, že jsou neúplné.

Právo na výmaz – Máte právo požádat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování – Máte právo požádat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – Máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenositelnost údajů – Máte právo požádat, abychom za určitých podmínek předali údaje, které jsme shromáždili, jiné organizaci nebo přímo vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některé z těchto práv, kontaktujte nás.

Informace pro děti

Další součástí naší priority je přidání ochrany dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a zákonným zástupcům, aby pozorovali, účastnili se a/nebo sledovali a řídili svou online aktivitu.

iGrow.shop vědomě neshromažďuje žádné osobní identifikační údaje od dětí mladších 13 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně vám doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my uděláme vše, co je v našich silách, abychom tyto informace okamžitě odstranili z našich záznamů.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: